СОПШТЕНИЕ НА ДЕН 15.03.2018

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ ДЕНВНИОТ ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА СО МЕНТАЛНА И ТЕЛЕСНА ПОПРЕЧЕНОСТ  НА ДЕН 15.03.2018 НЕМА ДА РАБОТИ ПОРАДИ ИЗВЕДУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ, ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.