СОПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА НА ДЕН 30.07.2018 г СО ПОЧЕТОК ВО 18.00ч

Ве покануваме на локалниот настан од националната кампања

НА СЕКОЕ ДЕТЕ МУ ТРЕБА СЕМЕЈСТВО

Koj ќе се одржи на ден 30 јули 2018 год.(понеделник) на плоштад Магнолија  општина Битола.

со почеток во 18:00 часот.