ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТВАЊЕ НА ПРАВНИК

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУАЊЕ НА НЕОПРЕДЕЛЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ НА ВИШ СОРАБОТНИК ПРАВНИК

ОГЛАСОТ  МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК